Referenser Aha O Yeah, Workshop

Aha O Yeah förändrade mina åsikter och gav mig ett annorlunda tänkande. Kimmo förstår sig på sättet som Aha O Yeah metoden är utformad, är bra på att förklara På workshopen träffar man många nya människor och knyter kontakter, samtidigt som man löser problem. Jag rekomenderar workshopen, den förändrade mitt sätt att tänka och se på saker.

Danijel Bajkusa

IT tekniker

The Aha O Yeah Workshop was splendid. It was a pleasure to have you as a part of our workshop.

Chris Hillman

Designer

Mina tankar blev klarare och tydligare Kimmo var engagerad, närvarande, tydlig, positiv och ville hjälpa Jag rekommenderar Aha O Yeah, det är ett nytt och spännande sätt att lösa problem.

David Mattsson

VD Din Spira

Nyttan jag fick av Aha O Yeah workshopen var kunskapen att tänka på ett problem från flera olika håll. Den hade ett bra upplägg och inte alltför många i gruppen. Kimmo som var workshopledare var entusiasmerande och fick en att vilja höra mer. Workshopen är ett redskap för att lösa uppgifter och få nya ideer. Rekommenderas.

Niclas Pihlgren

Optinet Data

Workshopen gav mig en ändrad inställnig till ett jobbigt ämne, visade “framkomligheter”! Kimmo som workshopledare har bra koll, är effektiv, empatisk, engagerad, odogmatisk. Aha O Yeah gav bra resultat på kort tid. Jag rekomenderar workshopen eftersom den ger bra resultat.

Thomas Bothe

Författare

Aha O Yeah Workshopen gav mig ett bredare strukturerat tänkande som underlag för mina beslut. Det är ett bra koncept, lagom som halvdag. Kimmo workshopledaren, är vänlig och tolerant på ett behagligt sätt. Jag rekommenderar workshopen, jag vet att du kommer att få samma nytta som mig.

Roger Gustafsson

VD Ultimat Rekrytering

Aha O Yeah strukturerar tänkandet och gör att jag kan ta del av mina kollegors tänkande på ett mer strukturerat sätt, och det ökar effektiviteten i möten Kimmo har energi och är positiv, rolig, strukturerad och varm. Workshopen är bra, det är viktigt att när man övar att man inte väljer allt för difust (filosofiskt) ämne Jag skulle absolut rekomendera Aha O Yeah, bra och nyttigt!

Anders Svensson

VD Svensk Franchise

Aha O Yeah har en effektiv struktur som gav många intressanta tankar och ideer på kort tid. Workshopen var professionellt utförd med värdefullt innehåll och var tankeställande. Kimmo som ledare var Inspirerande, lättförståelig, aningen ostrukturerad, positiv, varm. Jag skulle absolut rekommendera Aha O Yeah som en ny fräsch infallsvinkel för att angripa ett problem.

Carl Nordh

VD Mindex Sverige

Aha O Yeah gav mig redskap och tankar att ta tag i ett “problem” och tänka mer öppet och positivt. Kimmo som workshopledare är kreativ, positiv, glad, peppande och inspirerande. Jag skulle absolut rekommendera Aha O Yeah, för att öppna sina sinnen och lösa problem och se problem ur ett annat perspektiv.

Anita Jisonsund

VD True Concept

Workshopen gjorde att jag såg massor av saker att göra för att lösa problemet. Kimmo var jättebra fick oss att hålla tempot uppe och hade glimten i ögat. Aha O Yeah är riktigt, riktigt bra man kan snabbt hitta lösningar på eventuella problem. Lösningar blir det dominerande, inte problemet.

Kent Nilsson

Affärsutvecklare, Visma Services

Workshopen gav mig ett nytt sätt att möta utmaningar/problem Kimmo är pedagogisk, rolig att lyssna på, tydlig, kunnig, glad. Jag rekommenderar absolut Aha O Yeah workshopen den går att applicera inom alla områden, både privat och i arbetslivet.

Jessica Larning

Platschef SATS Kompassen

Aha O Yeah är ett instrument som konkretiserar och förenklar. Workshopen hade ett bra och tydligt upplägg samt bra pedagogik. Kimmo var Inspirerande! VSOP Det är många som behöver detta utan att veta om det.

Ulf Weinreider

Lindgren & Söner Tryckeri

Kimmo är lugn, naturlig, varm, saklig och informativ. Detta gör att innehållet blir tydligt, samtidigt som han bjuder in till ett aktivt deltagande. Speciellt bra är hans brinnande intresse för att tillmötesgå deltagarens behov. Deltagarna var nöjda med seminariet och fick kanske t.o.m. lite mersmak. Att samarbeta med Kimmo är bra, han återkopplar och lämnar inga lösa trådar. Han levererar! Vi på World Trade Center Göteborg rekomenderar Kimmo som föredragshållare och kommer att anlita honom fler gånger!

Mia Meriläinen

www.wtcgoteborg.se

Jag fick Inspiration, fördjupning och ny förståelse i det ämnet som jag undersökte. Workshopledaren Kimmo var Inspirerande, tydlig, lyhörd, entusiasmerande och konkret. Jag skulle absolut rekomendera detta, till alla sorters beslutsfattare.

Elin Borg

VD Well-Awareness

Aha O Yeah Workshopen gav mig ett nytt sätt att tänka vid problemlösning. Kimmo är klockren som workshopledare, dessutom är han trevlig, rolig och lätt att ha att göra med och professionell. Jag rekommenderar workshopen, den var givande.

George Makdess

VD

Workshopen gav mig ett strukturerat arbetssätt och en aha upplevelse. Ledaren Kimmo var lugn, trygg och säker.

Tibor Hatala

Bra Miljö

Worshopen gav mig ett sätt att sortera tankarna. Se ett problem från olika håll. Förståelse att andra människor uttrycker sig väldigt olika. Det här ämnet är jätte intressant jag undrar varför jag inte hört om detta förut? Kimmo var tydlig, rolig och kunnig.Den här workshopen ger förståelse i bland annat konflikthantering. En rekommendation, gå den här kursen.

Helen Hjalmarsson

Iwould absolutely recommend Kimmo and and the Aha O Yeah Workshop, because everyone needs this regardless of the situation.

Dejan Tomic

Designer

Referenser Aha O Yeah, föreläsning

Aha O Yeah är ett bra verktyg när du skall ta viktiga beslut. Föreläsaren var inspirerande, lätt att föstå och underhållande att lyssna på.Detta är ett viktigt och enkelt redskap att jobba med, framförallt i ledningsgrupper.

Mia Rolfes

Friskis och Svettis

Föreläsningen gav mig et smakprov på problemlösning utifrån olika perspektiv.Kimmo var påläst, intresserad och inspirerande.Rekommenderas som ett användbart sätt att jobba med

Carina Karlsson

Ringhals AB

Aha O Yeah gav mig ett nytt verktyg. Kimmo är inspirerande och trovärdig.Verkar som en bra och snabb metod för beslut.

Per Andersson

Ringhals AB

Nyttan med workshopen var att resultatet blev annorlunda än jag trodde efter workshopen. Kimmo var driven, inspirerande, kul, duktig och kunnig. Rekommenderar Aha O Yeah, jag tänker ta beslut på ett nytt sätt.

Sabine Schröder

Hotell Gästis

Aha O Yeah gav mig en metod för vettiga beslut. Kimmo var strukturerad, pedagogisk, informativ och hade bra återkoppling i föreläsningen. Rekommenderas till mindre arbetsgrupper/nätverk som tar beslut.

Inga-Lill Lillsjö Bengtsson

Lengo Konsult AB

Föreläsningen gav mig ett nytt sätt att tänka. Kimmo var engagerad och lätt att förstå. Rekommenderas, nyttigt att få många infallsvinklar.

Christian Sjögren

Etikhus

Metod att titta på problem ur många synvinklar på ett strukturerat sätt. Föreläsaren var snabb och tydlig. Skulle rekommendera metoden som ett bra redskap till arbetsgrupper.

EvaLotta Petum

Marknad Varberg

Workshopen gav spänning och ett nytt verktyg. Kimmo är lugn, kan sitt ämne och är engagerad. Rekommenderas till chefer och politiker.

Ewa Überbacher

Region Halland